Här kan du läsa om nästa ridkonfagrupp samt anmäla till kommande grupper!

OBS! Gruppen är fulltecknad, välkommen nästa år!

Konfirmationsgrupp 2017-2018 med avslutande ridläger

på Flyinge Kungsgård

25/6 – 8/7 2018

Vill du bli konfirmerad på ridläger?

Har du god hästvana?

Vill du utveckla din ridning?

Har du egen häst som du kan ta med?

Bor du i närheten eller långt bort?

Är du född 2002, 2003 eller börjar 8´an hösten 2017?

Vill du ha ett minne för livet?

Då är det här något för dig!

Svenska kyrkan Eslöv arrangerar i samarbete med Linder-Velander AB och Flyinge AB, konfirmation med avslutande två veckors ridläger på Flyinge Kungsgård!  Konfirmandtiden börjar redan i oktober 2017. Ni som kan, kommer att träffas fyra lördagar eller söndagar under läsåret och ni som bor längre bort kommunicerar på distans via nätet på mail och alla deltar i vår egen Facebook-grupp. Alla ska ha varit med på 10 gudstjänster under året innan vi ses på lägret.

Till lägret tar du med dig din häst och vi bor tillsammans på anrika Flyinge Kungsgård och har Fly­inge församlingshem ett stenkast bort.

Tillsammans med andra ungdomar, får du då träna för några av Flyinges och Sveriges främsta tränare och pröva på dressyr, hoppning, fälttävlan och körning. Vi gör studiebesök, vi pratar och umgås kring livsfrågor och kristen tro. Du får en spännande och innehållsrik konfirmationstid.

Kostnaden för konfirmationsundervisningen står kyrkan för, liksom en del av lägerkostnaden. Transporterna till Flyinge ombesörjer ni själva. Kost och logi för dig och din häst, fixar vi och bekostar ni, liksom träningen.

Om man inte är döpt kan man bli det på lägret eller i hemförsamlingen under året (dopet i Svenska kyrkans ordning är medlemsgrundande!). Är man inte medlem i Svenska kyrkan så kan det innebära viss merkostnad för konfirmandåret!

Konfir­mation söndagen den 8 juli 2018 i Holmby kyrka. Anmälan sker omgående eller senare, då i mån av plats eller återbud. Antagningsbesked meddelas före skolstarten i augusti, den termin gruppen man är anmäld till startar, då även anmälningsavgift  skall betalas.

Se anmälningsblankett på Svenska kyrkan Eslövs hemsida:

För vidare information:

Terese Nohrborg, präst 0721-541010

terese.nohrborg@svenskakyrkan.se

Pernilla Linder Velander, ridledare

pernilla@flyingehus.com

..............................................................................

Välkommen med din anmälan!